Sephora Lip Last rtěnky

19:29:00




Sephora Lip Last 


Dnes bych Vám ráda představila mé nejoblíbenější rtěnky, které jsou z nesmyslných důvodů přehlížené a radši nahrazované daleko dražšími a podle mě ne tak kvalitními výrobky.




Tak co, už jí poznáváte? Tuhle nenápadnou černou tubičku ze Sephory. Dost z nás se produktům značky Sephora vyhýbáme (chápu, některé jsou opravdu propradák) a možná si říkáme, že si radši  koupíme ty slavné rtěnky od Macu (cc500) než-li vyhodíme jen tak z okna 290KČ za sephoráckou rtěnku. Ale omyl mé drahé. Je na čase přestat utrácet a vyzkoušet tyhle princezny, které s váma vydrží celý den bez toho, abyste se musely hlídat při pití, jídle a puse pro vašeho milého. 

Mám doma 4 odstíny ( A tím tahle láska opravdu nikdy neskončí!) 

klasicky (Sexy) červenou  - 20 Wanted Red matte dark red
fialovo-fuchsiovou - 21 Meet My Pink purple-pink satin
oranžovou - 16 Orange Rocks matte orange-red
a mojí největší lásku fuchsiovou - 12 Royal Raspberry matte fuschia

Než začnu popisovat každý odstín zvlášť, je zapotřebí si uvědomit že I když vypadají všechny stejně tak každá má jinou konzistenci, Matná, lesklá, sametová

 a tím pádem se trošičku liší i vydrž.


Tak začneme u téhle červené která mě ANO! Do toho všeho navezla.
Rtěnka je naprosto matná a stačí jedna vrstva a říkám vám, že je to jedna z nejpigmentovanější rtěnek ever. Jen si dávejte pozor, abyste před aplikací měly krásně obroušené rty, jelikož co si budeme povídat, tak ty hrbolky, kůžičky a všechno ostatní matná rtěnka pěkně vytáhne a ještě více ukáže. Bohužel mi už došla L ale 100% si zajdu pro novou a rovnou si k tomu pořídím nějaký další odstín.


Dále tu máme tuhle krásnou no, nevím jak bych přesně ten odstín nazvala, FIALOVORUŽOVO všechno v jednom. Ale je naprosto božská! Na rtech se chová spíš leskle, takže dělá krásný šťavnatý rtíky.



Ach ty oranžový rtěnky co?Začíná jaro, tak zas hledáme tu pravou k naší opálené pokožce. Je pravda, že léto se mnou ještě nezažila, ale společně se na to moc těšíme až to spolu rozbalíme! Je krásně svítivě oranžová a konzistenci má stejnou jako červená, takže úplně matná.



Tak a je to tady! Tuhle rtěnku by podle mě měla mít úplně, ale úplně každá z nás doma. Jedna se o perfektní fuchsiovou barvu na jaro. Konzistenci nedokážu moc popsat, ale není ani matná ani lesklá, takže spíš taková sametová. No ale to nejdůležitější je že ráno se s ní namalujete a večer jí máte na rtech skoro úplně stejně. Ať děláte přes den cokoliv! Třeba si můžete dát pořádně mastnou kachnu se zelím a stejně se nehne (haha).



Být váma, tak by se na tyhle rtěnky opravdu šla podívat I já se teď chystám na nějaký nude odstíny kterých mají aspoň deset.

Cena 290,- ( ale v Sephora má skoro furt akci 20% anebo 2+1 zdarma) 

Nakonec bych vám ještě chtěla napsat srovnání s rtěnkou RUBYWOO od Macu, která je asi nejopěvovanější. Tak jsem si řekla, že jí musím mí taky, ale po pravdě? Na rtěnky od sephory nešahá ani po paty!

Tak se mějte krásně a časem se spolu podívame na LipStainy také od Sephory.

You Might Also Like

0 komentářů