Zapečení chřest se slaninou a bulgurem
11:00:00
Zapečený chřest se slaninou
Dnes jsem si pro vás připravila jednoduchý a výborný recept s chřestem :)
Ingredience
- Chřest - je na vás, jestli zelený či bilý
- kvalitní slanina
- šlehačka na vaření
- tvrdý sýr
- bulgur
Příprava :
Zelený chřest není zapotřebí loupat, ale bilý ano. Od chřestu odlámeme zdřevnatělé stonky cca 2cm od konce.
Ingredience
Příprava :
Zelený chřest není zapotřebí loupat, ale bilý ano. Od chřestu odlámeme zdřevnatělé stonky cca 2cm od konce.
Připravený chřest zabalíme zhruba v půlce do slaniny
Připravíme si vymazanou zapékací mísu vysypanou strouhankou a chřest do ní naskládáme
Konce přelijeme šlehačkou na vačení
Osolíme a opepříme
A nakonec posypeme nastrouhaným sýrem
Vaříme 15 - 20 minut na cc 150C
Podáváme společně s bulgurem
0 komentářů